ÉRTESÜLJ ELSŐNEK AZ ÚJDONSÁGAINKRÓL! Görgess az oldal aljára és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, videóinkról és érdekes tartalmainkról!

"CSILINGELŐ BARKA" ONLINE KURZUS
"CSILINGELŐ BARKA" ONLINE KURZUS
8 490 Ft

"CSILINGELŐ BARKA" ONLINE KURZUS

"CSILINGELŐ BARKA" ONLINE KURZUS
"CSILINGELŐ BARKA" ONLINE KURZUS

Készítsük el együtt ezt a kedves kis bárányt, Barkát! :)
Az online kurzus 2024. március 26-án 17 órakor kerül megrendezésre egy privát, zárt FACEBOOK csoportban. A kurzus során egy előre felvett videón mutatom be a hímzés és nemezelés részletes folyamatát, továbbá megismerkedünk a hímzés kellékeivel és használatukkal is (pl. anyag keretbe feszítése, hímzőfonál szétválasztása stb.). A videó - a kurzust követően - még 1 hónapig lesz megtekinthető, visszanézhető, Tőlem pedig szintén eddig az időpontig tudtok a csoportban kérdezni. :)
A Facebook csoport elérhetőségét a részvételi jegy megvásárlása után küldjük ki a számotokra.
 
KÉT JEGYTÍPUS VÁSÁROLHATÓ A KURZUSRA:
1. PDF hímzőminta + kurzus részvétel (együtt 8 490 ft): a jegy megvásárlása után online küldjük meg számotokra a hímzőmintát, melyet otthon ki tudtok nyomtatni. Továbbá kiküldjük a javasolt eszközök és fonalak listáját is. A kurzusra saját eszközeiteket "hozzátok magatokkal". 

2. Hímzőkészlet + kurzus részvétel (együtt 18 990 ft): a kurzusra biztosítjuk Nektek a szükséges eszközöket, melyek az alábbiak:
- 12,5 cm-es KLASS&GESSMANN hímzőkeret
- KONA COTTON hímzővászon a rá nyomtatott mintával (választható színben: SÁRGA - kislány bárányhoz, KÉK - kisfiú bárányhoz)
- DMC hímzőfonalak
- hímzőtűk
- nemezelő tű
- mesegyapjú 3 féle színben
- csengettyű

Mindkét jegytípus vásárlása esetén, a vásárlás teljesülése után küldjük ki számotokra a zárt FACEBOOK csoport elérhetőségét és adunk engedélyt a csatlakozásra. Lentebb olvashatjátok az ONLINE KURZUS további részletei.

Raktáron
8 490 Ft
Részletek
ÉLŐ ADÁSBAN FOG-E TÖRTÉNNI A KURZUS? 
Nem! A videót előre felvettem, így nem élő adás lesz. A videó megállítható, visszanézhető lesz, így mindenki a saját ütemében tud majd a hímzéssel haladni. Ha valaki később tud csak csatlakozni, akkor sem marad le semmiről. :)

JELEN LESZEK-E, TUDTOK-E TŐLEM KÉRDEZNI?
Igen. A videó publikálásakor és utána is jelen leszek, így kommentben tudtok tőlem kérdezni. Továbbá folyamatosan nézem majd a csoportot, így ha bárkinek a későbbiekben merülne fel kérdése, nyugodtan tegye fel a csoportban. Ha valahol elakadtatok, írjatok posztot, tegyetek fel fotót, stb. és segítek.

MILYEN ISMERETEKET TANULUNK MAJD A KURZUS SORÁN?
A tanfolyamon megtanuljuk, hogyan kell az anyagot keretbe feszíteni, mit kell tudni az osztott hímzőfonalakról és a hímzőtűkről.  A kurzus során 4 különböző öltéstípussal ismertetlek meg Titeket, továbbá megtanuljuk a bárány bundáját, a füves rétet és egyes virágokat tűnemezeléssel elkészíteni. A hímzés végeztével megmutatom, miként érdemes eldolgozni az anyagot. Továbbá sok hasznos tippel és trükkel segítelek Titeket végig a hímzés során.

MEDDIG LESZNEK ELÉRHETŐEK A VIDEÓK?
A videók 2024. április 26-ig érhetőek el a csoportan. Utána a csoport és a videók is törlésre kerülnek.
Adatok
Cikkszám
online_barany