ÉRTESÜLJ ELSŐNEK AZ ÚJDONSÁGAINKRÓL! Görgess az oldal aljára és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, videóinkról és érdekes tartalmainkról!

HÍMES TOJÁS - 2024. MÁRCIUS 9-10.
HÍMES TOJÁS - 2024. MÁRCIUS 9-10.
9 490 Ft
ÚJ

HÍMES TOJÁS - 2024. MÁRCIUS 9-10.

HÍMES TOJÁS - 2024. MÁRCIUS 9-10.
HÍMES TOJÁS - 2024. MÁRCIUS 9-10.

A képen látható HÍMES TOJÁST online kurzus keretén belül megtanítom Nektek elkészíteni!
A teljes hímzést 2 nap alatt fogjuk elkészíteni: 2024. március 9. és 10-én, mindkét nap 17 órától publikálom a videókat egy privát, zárt FACEBOOK csoportban. A videók - a kurzust - követően még 1 hónapig megtekinthetőek, visszanézhetőek lesznek, Tőlem pedig szintén eddig az időpontig tudtok a csoportban kérdezni. :)
A Facebook csoport elérhetőségét a részvételi jegy megvásárlása után küldjük ki a számotokra.
 
KÉT JEGYTÍPUS VÁSÁROLHATÓ A KURZUSRA:
2. PDF hímzőminta + kurzus részvétel (együtt 9 490 ft): a jegy megvásárlása után online küldjük meg számotokra a hímzőmintát, melyet otthon ki tudtok nyomtatni. Továbbá kiküldjük a javasolt eszközök és fonalak listáját is. A kurzusra saját eszközeiteket "hozzátok magatokkal". 

2. Hímzőkészlet + kurzus részvétel (együtt 18 000 ft): a kurzusra biztosítjuk Nektek a szükséges eszközöket, melyek az alábbiak:
- 18,5 cm-es KLASS&GESSMANN hímzőkeret
- KONA COTTON hímzővászon
- DMC hímzőfonalak
- hímzőtűk
- gyöngyök
- kinyomtatott hímzőminta
- hőre illanó toll a minta átmásolásához (OPCIONÁLISAN MEGVÁSÁROLHATÓ)

Mindkét jegytípus vásárlása esetén, a vásárlás teljesülése után küldjük ki számotokra a zárt FACEBOOK csoport elérhetőségét és adunk engedélyt a csatlakozásra. Lentebb olvashatjátok az ONLINE KURZUS további részletei.

Raktáron
9 490 Ft
Részletek

ÉLŐ ADÁSBAN FOG-E TÖRTÉNNI A KURZUS? 
Nem! A videókat előre felvettem, így nem élő adás lesz. A videók megállíthatóak, visszanézhetőek lesznek, így mindenki a saját ütemében tud majd a hímzéssel haladni. Ha valaki később tud csak csatlakozni, akkor sem marad le semmiről. :)

JELEN LESZEK-E, TUDTOK-E TŐLEM KÉRDEZNI?
Igen. A videók publikálásakor és utána is jelen leszek, így kommentben tudtok tőlem kérdezni. Továbbá folyamatosan nézem majd a csoportot, így ha bárkinek a későbbiekben merülne fel kérdése, nyugodtan tegye fel a csoportban. Ha valahol elakadtatok, írjatok posztot, tegyetek fel fotót, stb. és segítek.

MILYEN ISMERETEKET TANULUNK MAJD A KURZUS SORÁN?
A tanfolyamon megtanuljuk, hogyan kell átmásolni a mintát az anyagra, valamint megtanuljuk helyesen belefeszíteni a hímzőkeretbe. Megismerkedünk az osztott hímzőfonállal, valamint az elvarrási technikákkal. 
A kurzus során 7 különböző öltéstípussal ismertetlek meg Titeket, valamint a hímzés végeztével megmutatom, miként érdemes eldolgozni az anyagot. Továbbá sok hasznos tippel és trükkel segítelek Titeket végig a hímzés során.

MEDDIG LESZNEK ELÉRHETŐEK A VIDEÓK?
A videók 2024. április 9-ig érhetőek el a csoportan. Utána a csoport és a videók is törlésre kerülnek.Adatok
Cikkszám
online_himestojas