ÉRTESÜLJ ELSŐNEK AZ ÚJDONSÁGAINKRÓL! Görgess az oldal aljára és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, videóinkról és érdekes tartalmainkról!

Workshopok

2023. MÁRCIUS 24-25-26. INGYENES ONLINE KURZUS

2022.03.24 12:33
2023. MÁRCIUS 24-25-26. INGYENES ONLINE KURZUS

Téma: HÍMES NYUSZI

Hímezzük ki együtt ezt a bájos húsvéti nyuszit! A 3 napos online kurzus során az alábbiak szerint haladunk és sajátítjuk el a hímzés alapjait:
MÁRCIUS 24-én, 17 órától:
???? A hímzés előkészítése: minta felrajzolása, anyag keretbe foglalása, az osztott hímzőfonál és a hímzőtűk megismerése
???? Az első öltések: a francia csomó és a szövött rozetta technikájának megismerése, a rózsák és a levelek elkészítése
MÁRCIUS 25-én, 17 órától:
????Folytassuk a hímzést: A láncöltés elsajátítása, a gerberák, a százszorszépek és a levelek kihímzése
MÁRCIUS 26-án, 17 órától:
???? A hímzés utolsó lépései: A nyuszi szemének, orrának és körvonalának kihímzése, valamint a testének kitöltése francia csomókkal
???? A végső simítások: a felesleges anyag levágása és eldolgozása, a keretezés befejezése

 

Az eseményen való részvétel ingyenes, a videók a MODERN HÍMZÉS facebook csoportomban kerülnek megosztásra. A videók mindhárom nap 17 órától tekinthetőek meg és időkorlát nélkül visszanézhetőek. A videók alatt kommentben nyugodtan kérdezhettek Tőlem.

A hímzéshez szükséges eszközök kedvezményes áron elérhetőek a webshopomban, köszönöm, ha a vásárlásotokkal támogatjátok a munkámat: HÍMES NYUSZI KÉSZLETAki pedig otthoni eszközeivel szeretne dolgozni, az alábbi kellékek beszerzését javaslom:
- hímzőkeret (18,5 cm-es a javasolt méret)
- anyag (25*25 cm-es méretben)
- osztott hímzőfonalak (javasolt színek: fehér, fekete, sárga, rózsaszín 3 különböző árnyalatban, zöld 3 különböző árnyalatban, lila, kék)
- hímzőtű különböző méretben
- hőre illanó toll a minta felrajzolásához
- olló
A hímzéshez szükséges hímzőminta letölthető ITT! 

Gyertek, alkossunk együtt!
Ági