ÉRTESÜLJ ELSŐNEK AZ ÚJDONSÁGAINKRÓL! Görgess az oldal aljára és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, videóinkról és érdekes tartalmainkról!

AJÁNDÉKUTALVÁNY 5000 FT ÉRTÉKBEN
AJÁNDÉKUTALVÁNY 5000 FT ÉRTÉKBEN
5 000 Ft

AJÁNDÉKUTALVÁNY 5000 FT ÉRTÉKBEN

AJÁNDÉKUTALVÁNY 5000 FT ÉRTÉKBEN
AJÁNDÉKUTALVÁNY 5000 FT ÉRTÉKBEN
Ajándékutalvány megvásárlásának és beváltásának feltételei.

VÁSÁRLÁS:
Az Ajándékutalványok az alábbi összegekben vásárolhatók meg:
* 5 000 forint
* 10 000 forint
* 15 000 forint
* 20 000 forint

Az ár forintban értendő, abban is váltható be és tartalmazza az Áfát. Az utalvány összegét előre átutalással kérjük kiegyenlíteni.

A vásárlás alkalmával a MEGJEGYZÉS rovatba szíveskedjen beírni az AJÁNDÉKUTALVÁNY CÍMZETTJÉNEK NEVÉT. A szállítási módoknál kérjük a SZEMÉLYES ÁTVÉTELT választani, hogy ne jelentkezzen szállítási díj.
A megrendelést és a díj kiegyenlítését követően e-mailben (PDF dokumentum formájában) küldjük ki az egyedi Ajándékutalványt a vásárlónak.
Minden utalvány egyedi sorszámmal van ellátva.
Az utalvány az érvényesség lejártáig használható fel, mely a vásárlás dátumától számított 1 év, hosszabbításra nincs lehetőség.
Raktáron :  93 db
5 000 Ft
Részletek
BEVÁLTÁS:
Az Ajándékutalvány levásárolható a webshopban található termékekre.
Az ajándékutalvány egy vásárlás alkalmával, egyszer használható fel, egy összegben. A beváltás alkalmával, amennyiben az utalvány összege magasabb a vásárlás végösszegénél, a fennmaradó összeg nem kerül visszatérítésre, más alkalommal, nem használható fel.

Az utalvány visszaváltására nincs lehetőség, készpénzre nem váltható sem a webshopban, sem harmadik fél vonatkozásában.

Az ajándékutalvány ellenérték fejében nem átruházható, nem
tovább értékesíthető, másodlagos forgalomba nem hozható!

Amennyiben az utalvány nem kerül felhasználásra, pénz visszatérítésére vagy szolgáltatás igénybevételére nincs mód, az utalvány beváltottnak tekintjük.

Az utalvánnyal történő vásárlás igénybevételét az aktuális hatósági előírásoknak és a 2013. évi CCXXXV. törvénynek “az egyes fizetési szolgáltatókról” szóló paragrafusainak megfelelően tudjuk biztosítani.
Adatok
Cikkszám
ajandekutalvany_001