ÉRTESÜLJ ELSŐNEK AZ ÚJDONSÁGAINKRÓL! Görgess az oldal aljára és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, videóinkról és érdekes tartalmainkról!

BEMUTATKOZÁS

Antal Ágnes vagyok, tervezőgrafikus, hímzőművész, közgazdász, feleség és egy csodálatos kislány Anyukája. Gyerekkorom óta rajzolok és festek, a művészet mindig is fontos része volt az életemnek, mert megnyugtat és kikapcsol. Az esztétikumra való fogékonyságomat és törekvési vágyamat a szüleimnek köszönhetem, akik megmutatták Nekem, milyen sok szépség van a világban: legyen szó akár a természet apró csodáiról, vagy egy gyönyörű művészeti alkotásról. Sok mindent tanultam az elmúlt években, több végzettséget is szereztem, de a szívem mindig visszahúzott az alkotóművészethez. A hímzéssel 2018-ban estem szerelembe és azóta is csodálattal nézem, hogy tű és fonál használatával milyen szépségeket lehet létrehozni.

HOGYAN IS KEZDŐDÖTT?

A hímzés alapjait még a Nagymamám tanította meg nekem kislány koromban, de ezt követően nagyon sokáig nem vettem hímzőkeretet a kezembe. Majd amikor megszületett Szofi, szerettem volna egy olyan kreatív tevékenységet találni, amely nem jár hosszadalmas előkészülettel és akkor is tudom csinálni, ha a kislányom mellettem alszik. Szükségem volt valamire, ami a gondolataimat picit más irányba tereli és energiát ad. Ekkor jutott újra eszembe a hímzés és meglepődve láttam, hogy az elmúlt évtizedben külföldön igazi művészeti ággá nőtte ki magát. A hímzőművészek a tűt és a fonalat úgy használják, mint az ecsetet és a festéket. Azonnal beleszerettem és elkezdtem magamat autodidakta módon fejleszteni.


HONNAN INSPIRÁLÓDOK ÉS MIKET ALKOTOK?

A természet, az állatvilág és a színek kavalkádja mindig megihlet és rengeteg ötletet ad. Szeretem megtervezni a képeimet és összeválogatni az egymáshoz illő színeket. Grafikusként közel áll a szívemhez a gyerekeknek szóló illusztrációk készítése, így megalkottam az én saját MESEVILÁGOMAT, ahol a legkisebbeknek hímzek faliképeket és készítek egyéb babaszoba dekorációkat. Saját magam által tervezett karaktereimmel dolgozom, akik kedvességükkel és bájukkal kívánnak mosolyt csalni a Picurkák arcára. :)


  

 

A gyerekeknek szóló alkotásaim mellett olyan hímzéseket is készítek, amelyek a lakás többi részének válhatnak csodás díszeivé. A virágok és növények hímzése mellett állatportrékat is szívesen hímzek az ún. tűfestés technikával. Ezt a csodás technikát még én is csak most tanulom, de rengeteg izgalmas lehetőség rejlik benne. Az ANTAL ÁGNES EMBROIDERY oldalamon a többi alkotásomat is meg tudjátok nézni.



   

 


MIBEN TUDOK NEKTEK SEGÍTENI?

A hímzés olyan sok örömöt hozott az életembe, hogy ezt szeretném másokkal is megosztani. Aki olyan kreatív tevékenységet keres, ami kikapcsolja, feltölti energiával, miközben szépet alkot, az bátran csatlakozzon a MODERN HÍMZÉS csoportomhoz. Ezt a Facebook csoportot azért hoztam létre, hogy ingyenes oktató videókkal, hímzésmintákkal és sok-sok hasznos tanáccsal segítsem mindazokat, akik szeretnének megtanulni hímezni

MIT TALÁLSZ A WEBSHOPOMBAN?

A termékek és a márkák kiválasztásakor egy fontos szempontot tartottam szem előtt: csakis olyan hímzőkellékeket szeretnék Nektek árulni, amelyekkel én is dolgozom! Így tudom garantálni, hogy amit a webshopomban megtaláltok, az biztos, hogy általam kipróbált és szeretett termék.  
Segítségül összeállítottam Nektek hímzőkészleteket, melyekben minden megtaláltok, amire az induláshoz szükségetek van. Hímzőmintáimat én magam tervezem meg, így otthon Ti magatok is el tudtok készíteni egy-egy szépséges alkotást. Ezeken kívül pedig kiváló minőségű tűkészleteket, hímzőkereteket, osztott hímzőfonalakat, ollókat és még sok fantasztikus kelléket találtok az oldalamon. 

Jó hímzést kívánok,
Ági