ÉRTESÜLJ ELSŐNEK AZ ÚJDONSÁGAINKRÓL! Görgess az oldal aljára és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, videóinkról és érdekes tartalmainkról!

INGYENES KURZUS "CUKORPILLE" - JÚLIUS 19-20.
INGYENES KURZUS "CUKORPILLE" - JÚLIUS 19-20.

INGYENES KURZUS "CUKORPILLE" - JÚLIUS 19-20.

INGYENES KURZUS "CUKORPILLE" - JÚLIUS 19-20.
INGYENES KURZUS "CUKORPILLE" - JÚLIUS 19-20.

Készítsük el együtt ezt a bájos kis pillangót! A kurzus mindazok számára INGYENES lesz, akik a CUKORPILLE hímzőkészletünket vagy hímzőmintánkat 2024. július 18-ig megvásárolják.*
A kurzusra várom szeretettel a kezdő és gyakorlott tűforgatókat is. A hímzés során 5 különböző öltéstípussal ismerkedünk meg, valamint gyöngyökkel is díszítjük az alkotásunkat.

A kurzus időpontja: 2024. július 19-én és 20-án, mindkét nap 17 órától.

A kurzus helye: A tanfolyam egy zárt FACEBOOK csoportban kerül megrendezésre. 

A kurzus során előre felvett videókon mutatom be az anyagra történő minta felrajzolását, valamint a hímzés folyamatát, továbbá megismerkedünk a hímzés kellékeivel és használatukkal is (pl. anyag keretbe feszítése, hímzőfonál szétválasztása stb.). A videó - a kurzust követően - még 2 hónapig lesz megtekinthető, visszanézhető, Tőlem pedig szintén eddig az időpontig tudtok a csoportban kérdezni. :)
A Facebook csoport elérhetőségét a készlet vagy a hímzőminta megvásárlása után küldjük ki a számotokra.

KÉT JEGYTÍPUS VÁSÁROLHATÓ A KURZUSRA:
1. PDF hímzőminta + kurzus részvétel (együtt 2990 ft): a PDF minta megvásárlása után online küldjük meg számotokra a hímzőmintát, melyet otthon ki tudtok nyomtatni. Továbbá kiküldjük a javasolt eszközök és fonalak listáját is. A kurzusra saját eszközeiteket "hozzátok magatokkal". 

2. Hímzőkészlet + kurzus részvétel (együtt 9 990 ft): a kurzusra biztosítjuk Nektek a szükséges eszközöket, melyek az alábbiak:
- 18,5 cm-es KLASS&GESSMANN csavaros hímzőkeret
- KONA COTTON hímzővászon (a minta NINCS rányomtatva)
- hímzőminta papírra nyomtatva
- DMC hímzőfonalak
- hímzőtűk (3-as és 5-ös)
- gyöngyfűző tű (9-es tű)
- gyöngyök
- hímzési útmutató
- hőre illanó toll a minta átmásolásához (OPCIONÁLISAN MEGVÁSÁROLHATÓ)

Mindkét típus vásárlása esetén, a vásárlás teljesülése után küldjük ki számotokra a zárt FACEBOOK csoport elérhetőségét és adunk engedélyt a csatlakozásra. Lentebb olvashatjátok az ONLINE KURZUS további részletei.

*Hímzőkészlet, vagy a (PDF) Hímzőminta megvásárlása esetén az Online kurzus oktató videója 2 hónapig díjmentesen lesz elérhető. A lejáratot követően az oktató videó díja 3000 forint lesz. 2024. július 18-a után már csak készletként lesz megvásárolható a CUKORPILLE hímzésünk.

Raktáron
Részletek

ÉLŐ ADÁSBAN FOG-E TÖRTÉNNI A KURZUS? 
Nem! A videót előre felvettem, így nem élő adás lesz. A videó megállítható, visszanézhető lesz, így mindenki a saját ütemében tud majd a hímzéssel haladni. Ha valaki később tud csak csatlakozni, akkor sem marad le semmiről. :)

JELEN LESZEK-E, TUDTOK-E TŐLEM KÉRDEZNI?
Igen. A videó publikálásakor és utána is jelen leszek, így kommentben tudtok tőlem kérdezni. Továbbá folyamatosan nézem majd a csoportot, így ha bárkinek a későbbiekben merülne fel kérdése, nyugodtan tegye fel a csoportban. Ha valahol elakadtatok, írjatok posztot, tegyetek fel fotót, stb. és segítek.

MILYEN ISMERETEKET TANULUNK MAJD A KURZUS SORÁN?
A tanfolyamon megtanuljuk, hogyan kell a mintát átmásolni az anyagra, miként kell az anyagot keretbe feszíteni, mit kell tudni az osztott hímzőfonalakról és a hímzőtűkről.  A kurzus során 5 különböző öltéstípussal ismertetlek meg Titeket. Elsajátíthatod, hogy díszítheted gyöngyökkel hímzésedet. Továbbá sok hasznos tippel és trükkel segítelek Titeket végig a hímzés során.

MEDDIG LESZNEK ELÉRHETŐEK A VIDEÓK?
A videó 2 hónapig, 2024. szeptember 20-ig érhető el a csoportban. Utána a csoport archiválásra kerül. A videó pedig díjazottan lesz elérhető.

Adatok
Cikkszám
online_cukorpille
Kiegészítő termékek