ÉRTESÜLJ ELSŐNEK AZ ÚJDONSÁGAINKRÓL! Görgess az oldal aljára és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, videóinkról és érdekes tartalmainkról!

FELIRATOK HÍMZÉSE - VÁLASZTHATÓ NÉVVEL - JÚNIUS 14.
FELIRATOK HÍMZÉSE - VÁLASZTHATÓ NÉVVEL - JÚNIUS 14.
5 500 Ft
ÚJ

FELIRATOK HÍMZÉSE - VÁLASZTHATÓ NÉVVEL - JÚNIUS 14.

FELIRATOK HÍMZÉSE - VÁLASZTHATÓ NÉVVEL - JÚNIUS 14.
FELIRATOK HÍMZÉSE - VÁLASZTHATÓ NÉVVEL - JÚNIUS 14.
FELIRATOK HÍMZÉSE - VÁLASZTHATÓ NÉVVEL - JÚNIUS 14.
FELIRATOK HÍMZÉSE - VÁLASZTHATÓ NÉVVEL - JÚNIUS 14.

A kurzus során megtanulunk 4 különböző látványos és csodaszép feliratot elkészíteni. Mindenki szabadon választott névvel dolgozhat, melyet a vásárlás során a MEGJEGYZÉS rovatban feltüntetve küldjetek el Nekünk. 

A kurzus időpontja: 2024. június 14. 17 óra.

A kurzus helye: A tanfolyam egy zárt FACEBOOK csoportban kerül megrendezésre, mely elérhetőségét a részvételi jegy megvásárlása után küldjük ki a részetekre.

A kurzus során megismerkedünk:
- a különböző betűtípusokkal és elmondom, melyeket mikor érdemes használni
- a felirat anyagra másolásának technikájával
- 5 öltéstípussal, melyeket jó szívvel ajánluk a feliratok hímzéséhez
- a helyes szálmennyiség megválasztásával
- az osztott hímzőfonál tulajdonságaival, elvarrási technikájával
- a színátmenetes fonállal és használati trükkjeivel

Továbbá a csoportban megosztom annak a 4 betűtípusnak az elérhetőségét, amelyet a kurzus során használunk.

HÁROM JEGYTÍPUS VÁSÁROLHATÓ A KURZUSRA:
1. Nézői jegy: Csak a kuzus megtekintésére jogosít fel, így a hímzőmintát saját magatok készítitek el, illetve a saját eszközeitekkel dolgoztok a tanfolyam során.
2. PDF sablon + kurzus részvétel (együtt 7000 ft): a jegy megvásárlása után online küldjük meg számotokra a választott névvel elkészített PDF hímzősablont, melyet otthon ki tudtok nyomtatni. A vásárlás során a MEGJEGYZÉS rovatban tüntessétek fel azt az EGY NEVET, amellyel elkészíthetjük a sablont a számotokra. Továbbá kiküldjük a javasolt eszközök és fonalak listáját is. A kurzusra saját eszközeiteket "hozzátok magatokkal". 

3. Hímzőkészlet + kurzus részvétel (együtt 9990 ft): a kurzusra biztosítjuk Nektek a szükséges eszközöket, melyek az alábbiak:
- a választott névvel kinyomtatott hímzőminta
- 18,5 cm-es KLASS&GESSMANN hímzőkeret
- KONA COTTON hímzővászon
- DMC hímzőfonalak 3 különböző színben (1 színátmenetes és 2 sima Mouliné, kislány névhez rózsaszín és babakék színekben, kisfiú névhez kék és okkerbarna színekben küldjük ki a fonalakat)
- hímzőtűk (Bohin, 3 és 5-ös méretben)
- hőre illanó toll a minta átmásolásához (OPCIONÁLISAN MEGVÁSÁROLHATÓ)

Mindkét jegytípus vásárlása esetén, a vásárlás teljesülése után küldjük ki számotokra a zárt FACEBOOK csoport elérhetőségét és adunk engedélyt a csatlakozásra. Lentebb olvashatjátok az ONLINE KURZUS további részletei.

Raktáron
5 500 Ft
Részletek

ÉLŐ ADÁSBAN FOG-E TÖRTÉNNI A KURZUS? 
Nem! A videót előre felvettem, így nem élő adás lesz. A videó megállítható, visszanézhető lesz, így mindenki a saját ütemében tud majd a hímzéssel haladni. Ha valaki később tud csak csatlakozni, akkor sem marad le semmiről. :)

JELEN LESZEK-E, TUDTOK-E TŐLEM KÉRDEZNI?
Igen. A videó publikálásakor és utána is jelen leszek, így kommentben tudtok tőlem kérdezni. Továbbá folyamatosan nézem majd a csoportot, így ha bárkinek a későbbiekben merülne fel kérdése, nyugodtan tegye fel a csoportban. Ha valahol elakadtatok, írjatok posztot, tegyetek fel fotót, stb. és segítek.

MILYEN ISMERETEKET TANULUNK MAJD A KURZUS SORÁN?
A tanfolyamon megtanuljuk, hogyan kell a feliratokat átmásolni az anyagra, miként kell az anyagot keretbe feszíteni, mit kell tudni az osztott hímzőfonalakról és a hímzőtűkről.  A kurzus során 5 különböző öltéstípussal ismertetlek meg Titeket, melyekkel csodás feliratokat lehet készíteni.  Továbbá sok hasznos tippel és trükkel segítelek Titeket végig a hímzés során.

MEDDIG LESZNEK ELÉRHETŐEK A VIDEÓK?
A videó 1 hónapig, 2024. július 15-ig érhető el a csoportban. Utána a csoport és a videó is archiválásra kerülnek.

Adatok
Cikkszám
online_feliratokhimzese