ÉRTESÜLJ ELSŐNEK AZ ÚJDONSÁGAINKRÓL! Görgess az oldal aljára és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess legújabb termékeinkről, videóinkról és érdekes tartalmainkról!

HUNCUT CICA - JÚNIUS 1-2.
HUNCUT CICA - JÚNIUS 1-2.
9 000 Ft
ÚJ

HUNCUT CICA - JÚNIUS 1-2.

HUNCUT CICA - JÚNIUS 1-2.
HUNCUT CICA - JÚNIUS 1-2.

Készítsük el együtt ezt a kedves kiscicát! A kurzus különlegessége, hogy tüll anyagra fogunk hímezni, valamint varázspapírral is  dolgozunk, így két újdonsággal is találkozhattok a munkafolyamat során. Továbbá megismertetlek Titeket az én saját "kócos" öltéseimmel, mellyel a cica bundáját fogjuk elkészíteni. 

Az online kurzus 2024. június 1-én és 2-án kerül megrendezésre, mindkét nap 17 órától, egy privát, zárt FACEBOOK csoportban. A kurzus során előre felvett videókon mutatom be a hímzés és az anyag applikálásának folyamatát, továbbá megismerkedünk a hímzés kellékeivel és használatukkal is (pl. anyag keretbe feszítése, hímzőfonál szétválasztása stb.). A videó - a kurzust követően - még 2 hónapig lesz megtekinthető, visszanézhető, Tőlem pedig szintén eddig az időpontig tudtok a csoportban kérdezni. :)
A Facebook csoport elérhetőségét a részvételi jegy megvásárlása után küldjük ki a számotokra.

KÉT JEGYTÍPUS VÁSÁROLHATÓ A KURZUSRA:
1. PDF hímzőminta + kurzus részvétel (együtt 9000 ft): a jegy megvásárlása után online küldjük meg számotokra a hímzőmintát, melyet otthon ki tudtok nyomtatni Varázspapírra. Továbbá kiküldjük a javasolt eszközök és fonalak listáját is. A kurzusra saját eszközeiteket "hozzátok magatokkal". 

2. Hímzőkészlet + kurzus részvétel (együtt 18 990 ft): a kurzusra biztosítjuk Nektek a szükséges eszközöket, melyek az alábbiak:
- 12,5 cm-es KLASS&GESSMANN csavaros hímzőkeret
- Varázspapírra nyomtatott minta
- Tüll anyag
- KONA COTTON hímzővászon
- DMC hímzőfonalak
- hímzőtűk
- gyöngyök
- hímzési útmutató
- OPCIONÁLISAN MEGVÁSÁROLHATÓ 13 cm-es rugalmas keret, amibe a munka végeztével át lehet tenni a cicust. A keretet kedvezményes, 1700 ft-os áron tudjuk biztosítani. 

Mindkét jegytípus vásárlása esetén, a vásárlás teljesülése után küldjük ki számotokra a zárt FACEBOOK csoport elérhetőségét és adunk engedélyt a csatlakozásra. Lentebb olvashatjátok az ONLINE KURZUS további részletei.

Raktáron
9 000 Ft
Részletek

ÉLŐ ADÁSBAN FOG-E TÖRTÉNNI A KURZUS? 
Nem! A videót előre felvettem, így nem élő adás lesz. A videó megállítható, visszanézhető lesz, így mindenki a saját ütemében tud majd a hímzéssel haladni. Ha valaki később tud csak csatlakozni, akkor sem marad le semmiről. :)

JELEN LESZEK-E, TUDTOK-E TŐLEM KÉRDEZNI?
Igen. A videó publikálásakor és utána is jelen leszek, így kommentben tudtok tőlem kérdezni. Továbbá folyamatosan nézem majd a csoportot, így ha bárkinek a későbbiekben merülne fel kérdése, nyugodtan tegye fel a csoportban. Ha valahol elakadtatok, írjatok posztot, tegyetek fel fotót, stb. és segítek.

MILYEN ISMERETEKET TANULUNK MAJD A KURZUS SORÁN?
A tanfolyamon megtanuljuk a varázspapír használatát és lemosását, megismerkedünk a tüll anyag sajátosságaival, a cicus hímzése során pedig megismerkedhettek az én "kócos" öltéseimmel, mellyel az állat bundáját fogjuk kivitelezni.
A cicus kihímzése után pamutanyagot fogunk applikálni a tüllre, valamint gyöngyökkel díszítjük azt.
Továbbá sok hasznos tippel és trükkel segítelek Titeket végig a hímzés során.

MEDDIG LESZNEK ELÉRHETŐEK A VIDEÓK?
A videók 2 hónapig 2024. július 31-ig  érhetőek el a csoportban. Utána a csoport archiválásra kerül.


Adatok
Cikkszám
online_huncutcica